• t 054 522 1300
← Terug naar overzicht

19.10.2015 | Assinkhout genomineerd voor Beste Ambachtelijke Houtbewerker

Beste mensen in de wereld van hout,

Dan krijg je plots een email waarin staat dat Assinkhout genomineerd is voor beste ambachtelijke houtbewerker. Dat zet je aan het nadenken. Verstand van hout, het ver- en bewerken van hout en het tekenen van houtconstructies in 3D hebben we bij Assinkhout, maar het is de passie voor hout en het vak die ons stuurt.

Passie voor welk onderwerp dan ook kan je het beste uitwerken met meerdere partijen, van klanten, leveranciers, medewerkers tot en met collega’s. Zo ontstaan initiatieven als het Houtdiner, het Houtpaviljoen en het Hout Collectief om hout te promoten. Getuige de opkomst bij bijeenkomsten en de positieve reacties hebben velen een passie voor hout en het vak.

Assinkhout genomineerd. Gaan jullie op ons stemmen? Wij gaan sowieso door met passie voor het ambachtelijk vakmanschap en het maken van mooie aparte en unieke projecten. Ook blijven wij initiatieven ontwikkelen en steunen waarin hout centraal staat. Onze en mijn uiteindelijke wens is om een klein steentje bij te dragen aan het behoud van de unieke authentieke Houtwereld in het kader van de maatschappelijk ontwikkelingen.

Ik weet zeker dat een ieder die enthousiast is over het vak, het kan waarderen dat ik in hart en nieren een houtman ben. Assinkhout genomineerd, dat is alleen mogelijk dankzij alle andere houtmannen en vrouwen uit het mooie houtvak. Dank voor uw stem.

Patrick Assinkhout

Sara Lydiahoeve Zoetermeer - Assinkhout

19.10.2015