• t 054 522 1300
← Terug naar overzicht

Het 5 stappenplan

Het stappenplan – in 5 stappen helpen wij u om uw wens te vervullen:

 1. De start is uiteindelijk uw unieke wens, want houtconstructies kunnen vele vormen hebben bijvoorbeeld een huis, schuur, boerderij, bedrijfspand of overkapping. In een persoonlijk gesprek geven wij u advies. Inspiratie nodig? Bekijk onze bestaande houtconstructie projecten.
 2. Na het persoonlijke gesprek maken we een grove schets gebaseerd op uw wensen en een offerte.
 3. Nadat u de schets en de offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u in detail aan het werk en maken een tekening met berekening van het ontwerp, inclusief een 3D tekening.
 4. Onze houtconstructeurs evalueren het ontwerp van de houtconstructie om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan alle lokale en nationale bouwvoorschriften.
 5. Na uw definitieve goedkeuring van het ontwerp starten wij met de productie van de houtconstructie. 

Heeft u zelf al een ontwerp?

 1. Na ontvangst van uw gedetailleerde ontwerptekening, sturen wij u een offerte.
 2. Na uw acceptatie van de offerte zullen onze houtconstructeurs een tekening met berekening, inclusief 3D tekening, maken en uw ontwerp evalueren om er zeker van te zijn dat elk detail van het ontwerp voldoet aan alle lokale en nationale bouwvoorschriften.
 3. Als het ontwerp voldoet aan de bouwvoorschriften en u de offerte heeft geaccepteerd start de productie van de houtconstructie.

Zelf bouwen? Of wilt u dat wij u ontzorgen door voor u te monteren?
U kunt een houtconstructie op drie verschillende wijze bij ons inkopen:

 1. Houtconstructiepakket: na acceptatie van het definitieve ontwerp produceren wij de houtconstructie voor u, tezamen met een 3D tekening en opbouw-/werktekening. U haalt zelf houtconstructiepakket op in Rietmolen en verzorgt zelf de bouw.
 2. Pakket en transport: na het definitieve ontwerp produceren wij de houtconstructie en leveren wij de houtconstructie pakket bij u af.
 3. Complete projectbegeleiding: wij ontwerpen, berekenen, produceren, transporteren en monteren de houtconstructie voor u.

Renovatie of restauratie

Indien een renovatie of een restauratie nodig is, verzoeken wij u om ons foto’s te sturen, zodat wij u advies op maat kunnen geven. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

Bel of email ons of vul het contactformulier in.

Onze missie is om uw wens uit te laten komen.