• t 054 522 1300
← Terug naar overzicht

Onze visie en missie

Onze visie

Assinkhout gelooft in persoonlijk klantcontact. Door 1 op 1 contact te hebben met de klant krijgen wij 100% inzicht in de precieze eisen en wensen, alsmede de randvoorwaarden waaraan de levering moet voldoen. Assinkhout is autoriteit in het “hout metier” en wil dit blijven. Wij doen dit door volgtijdig te innoveren in bijzondere houtproducten en houtconstructies, in combinatie met onze specialistische kennis en bijzondere apparatuur. Assinkhout gaat natuurlijk bewust en zorgvuldig om met grondstoffen zonder dat dit ten koste gaat van de natuur, het milieu, de dieren en de mensen. Dit is voor ons bij Assinkhout een vanzelfsprekendheid.

Natuurlijk werken wij met duurzaam hout.


Onze missie

Assinkhout bewerkt en verwerkt hout tot houtproducten, houtconstructies en houtoplossingen met als doel de wens van de klant, ofwel een architect, projectontwikkelaar, bouwbedrijf, houtverwerker, bewerker, timmerfabriek of huiseigenaar, te realiseren en te leveren.

Uw wens wordt door onze mensen met traditionele vakmanschap en de kennis en kunde van moderne technieken gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van een houtconstructie, het kant en klaar opleveren daar van, als voor halffabricaat, een houtconstructiepakket of een restauratie c.q. renovatie. Meer over onze werkwijze kunt u hier lezen.

Wij realiseren uw wens met kennis en vakmanschap.